Overview

Reviews

Ali Hachem:
Trusted Review
“Професионалисти !”
Trusted Review
(5)
Jan 9, 2019
Млад и професионален екип, много усмихнати и вежливи ! Обеснявят подробно лечението и са супер внимателни. Наложи ми се да ги посетя след болки в чинето. Оказа се че е от мъдреса. След вадене, болката отшумя. Силно Препоръчвам !!!!!!! Show entire review
Julia Radeva:
Trusted Review
Trusted Review
(5)
Aug 8, 2017
Perfect quality, perfect team! I can recommend it to everyone! Show entire review
Dentaprime City - Гранд мол -
Благодарим!
Kemal Korul:
(4.22)
Feb 10, 2018
I was really pleased to have such a doctor on the field in Bulgaria. I hope you will improve yourself and come to better places. With success climbing the ladder of success ... Have a nice day. Show entire review
Krum Martiov:
(5)
Jan 29, 2018
Млади и усмихнати хора! Допада ми атмосферата и хигиената. Лекарите са много мили. Препоръчвам на всички, които искат да опитат нещо различно. Show entire review
Dentaprime City - Гранд мол -
Сърдечно ви благодарим!
Nina George:
(5)
Jan 14, 2018
Отидох на безплатен стоматологичен преглед записан по промоция, който държа да отбележа, наистина беше безплатен. Д-р Александрова беше много мила и така ме предразположи, че изцяло забравих за страха си от зъболекари. Харесва ми, че в тази практика се държат много по-добре, отколкото сме свикнали във всички здравни заведения. Show entire review
Ilin Kazandzhiev:
(5)
Jan 13, 2018
I wish you best of luck. I hope you will be doing fine in the future as now. Your services are really good. Show entire review
Mariya Vale:
(5)
Jan 11, 2018
Останах изключително доволна от отношението на всички, от добрата работа, професионализма на тези млади хора, които работят във вашата клиника.
Кабинетите са много хубави Show entire review
Martin Gavin:
(5)
Jan 10, 2018
We have been to many dentists before and we haven't met anyone so nice and charming dentist like the one in Dentaprime City. She will make you feel comfortable and relax and the rest of the staffs are friendly and approachable too. We're so glad that finally we have found our family dentist! Show entire review
Mimi Stoyanova:
(5)
Jan 9, 2018
The best dental treatmet I have ever had! An example of GREAT dental service! Wonderful compilation of beauty and professionalism. Show entire review
Мария Петрова:
(4.95)
Dec 26, 2017
Very professional and gentle. The staff is very accommodating and the office is very stunning and clean . Highly recommended! Show entire review
Dentaprime City - Гранд мол -
Thank you!
Daniel Kolarov:
(5)
Aug 24, 2017
Изключително ниво на обслужване и високо качество на работа! Show entire review
Dentaprime City - Гранд мол -
Благодарим!

About Dentaprime City - Гранд мол

How to find us

This site uses cookies. Read more about the use of personal data in our Privacy Policy.

Accept