Overview

Pre-treatment communication
Ambience
Reception
Doctor
Dental assistant
Treatment experience
Treatment quality
Communication quality
Billing experience
Overall impression

Reviews

Ahmet Karakaya: “Nazik Dokunuşlar”
(4.15)
Mar 18, 2021 • Tooth extraction
Sallanan dişimin çekilmesi gerekiyordu o kadar korkuyordum ki, Gözde hanımın kliniğine gidene kadar tabi ki. Bana korkmamam gerektiğini söyledi ve gerçekten ona güvendim. Dişimi sorunsuz bir şekilde çıkardı doktorumun sayesinde ağrımdan kurtuldum çok teşekkür ederim. Show entire review
Ali Kuru: “Kaliteli hizmet”
(5)
Mar 15, 2021 • Fillings • Tooth extraction • Implant placement
Gözde hanım ile daha rahat bi yaşama sahip olun herkese tavsiye ederim kalite tesadüf değildir ilginiz ve alakanız için çok teşekkür ederim. Show entire review
Ece Karacaalp: “memnun”
(4.03)
Dec 12, 2020 • Check up Тooth cleaning
fiyat konusunda biraz düşündürücü ama işinin hakkını veren bir klinik Show entire review
Kader Dönmez: “Dolgu yapımı”
(3.9)
Dec 7, 2020 Тooth cleaning • Fillings • Root canal treatment
Dişlerimi dolgu yaptırmaya gittim.çok ilgiliydi.çok kötü durumda olan dişlerimi kök kanal tedavisi yaptırdım.dişlerimi çekmemek için elinden geleni yaptı.dişlerimi tedavi ederken konuşarak beni rahatlattı ve korkularım geçti.yaptığı tedavileri bana anlatarak işlem uyguluyordu ,bu yüzden tedavi süresince hep bilgilendirildim.bu benim için çok önemli birşeydi.diş taşı temizliğimi acıtmadan ve nazikçe yaptı.sağlıklı dişlerimi doktoruma borçluyum Show entire review
Berat Akin: “Gönül Rahatlığıyla Check Up!”
(4.5)
Dec 7, 2020 • Check up
Ben genel bir kontrol için gittim. Doktorumuz bizzat kendisi ilgilendi. Girişte çok hoş ve kibar bir şekilde karşılandım. Genel kontrol son derece titizlikle ve profesyonelce yapıldı. Kontrol sonucunda hekim tarafından bana önerilerde bulunuldu. Son derece ilgiliydi. Ortam son derece temizdi. Ben tamamiyle memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim.

I went for a check-up. Our doctor took care of me personally. I was greeted very pleasantly and politely at the entrance. The check-up was done with the utmost care and professionalism. As a result of the control, recommendations were made to me by the dentist. She was extremely concerned. The clinic was extremely clean. I am completely satisfied. I would recommend it to everyone. Show entire review
Oktay Ilkılıç: “Son derece Başarılı”
(5)
Dec 6, 2020 Тooth cleaning • Teeth whitening
Profesyonel hizmet kalitesi.
Siz de memnun kalırsınız.
Makül fiyatlandırma. Kendinizi ona bırakın. Show entire review
Ogün Ensar Aslıtürk: “Çok iyi bir doktor”
(5)
Dec 5, 2020 Тooth cleaning • Teeth whitening
Herşey gerçekten dört dörtlüktü Hayatımda bu kadar hafif bir doktor görmedim. Gözde hanım elleriniz dert görmesin Show entire review
sergen.zeytinci: “Korkumu ezdi adeta..”
(4.95)
Dec 4, 2020 • Check up Тooth cleaning • Teeth whitening • Implant placement
Hayatımda elleri bu kadar hafif bir doktor görmedim. Gözde hanım elleriniz dert görmesin Show entire review
Gül Mutfağı: “İşini severek yapan güvenilir diş hekimi.”
(5)
Nov 24, 2020 • Check up Тooth cleaning • Fillings • Caries infiltration • Dental sealants for children • Root canal treatment • Periodontal treatment • Tooth extraction • Teeth whitening • Composite bonding • Porcelain veneers • Composite veneers • Inlays & onlays • Crowns • Bridges • Dentures • Implant placement • Bone augmentation • Braces • Clear aligners • Retainers • Orthognathic surgery • Other
Profesyonel hizmet kalitesi.
Diş sağlığınız hakkında her konuda güvenle başvurabilirsiniz.
Aldığım hizmetten memnun kaldım.
Gayet ilgili ve işini severek yapan bir diş hekimi. Show entire review

About Dr. Dt. Gozde Isiksal Pekdemir

How to find us

Atatürk Mah. Ataşehir Blv. Mimoza 2/1 No:11/A D:2 Ataşehir/Istanbul, Turkey