Overview

Pre-treatment communication
Ambience
Reception
Doctor
Dental assistant
Treatment experience
Treatment quality
Communication quality
Billing experience
Overall impression

Reviews

Ibrahim Akman: “olumlu bir tedavi”
(4.5)
May 31, 2021 • Teeth whitening
diş temizlemsi için gayet güzel ve acısız bir süreç oldu Show entire review
Ubeyt Furkan Bayram: “diş”
(4.17)
Apr 26, 2021 • Check up • Root canal treatment • Porcelain veneers
dişleri temiz ve kibar davranıyor güleryüzlü hareketleri ile insanları güldürüüyor fakat biraz somurtuyor Show entire review
Fidan Namazova: “işinde çok titiz”
(5)
Apr 25, 2021 Тooth cleaning • Fillings • Teeth whitening
hastayı bütün prosedürlerden bilgileendiriyor. oldukça hijyenik ve güleryüzlü hizmet aldım Show entire review
Necati Çibik: “memnuniyet”
(4)
Apr 11, 2021 • Fillings • Teeth whitening
çekinmeden gidebilirsiniz, öneririm. dişlerimden gayet memnunum .
tedavim bittiğinden beri henüz bir sıkıntı yaşamadım.
zamanı geldikçe seve seve kontrollerime gideceğim Show entire review
Sybil Zia: “Daha ne denilebilir?”
(5)
Apr 10, 2021 • Check up Тooth cleaning
Herkes gibi internetten oldukça temiz bir dişçi yeri arıyordum. Ve sonunda bu harika yeri buldum. Öyle mesudum ki. Anlatamam. Diş temizliğinde hiç acı hissetmedim. Ayrıca ortamın atmosferi de sizi tekrar gelmeye çekiyor. Kısacası müthiş bir yer ne diyebilirim ki. Herkese buraya gelmesini ve en azından bir diş kontrolü yaptırarak dediklerimin ne kadar doğru olduğunu anlamasını istiyorum. Show entire review Show entire review
Ahmet Karakaya: “Genel bir kontrol”
(4.25)
Mar 18, 2021 • Check up
Doktorumun yanına genel dış kontrolümü yaptırmak için gittim. İyiki de gitmişim çok memnun kaldım onun ilgisinden yalnızca o değil ekibi de beni son derece memnun etti elllerine kollarına sağlık sayın doktorumun teşekkürler. Show entire review
Ali Kuru: “Mükenmel hizmet”
(5)
Mar 15, 2021 • Fillings • Root canal treatment • Teeth whitening • Implant placement
Yalcın bey ile daha rahat bi yaşama sahip olun herkese tavsiye ederim kalite tesadüf değildir ilginiz ve alakanız için çok teşekkür ederim. Show entire review
Ahmet Karabat: “Şiddetle tavsiye”
(5)
Feb 13, 2021 • Check up
Hocamız ve ekibi çok güler yüzlü ve işlerinde çok başarılılar :) hizmet süper ve fiyatları da makul, Yalçın hocama ve ekibine sonsuz teşekkürler Show entire review
Yiğit Akcan: “güzel bir deneyimdi”
(4.65)
Jan 9, 2021 • Check up Тooth cleaning • Root canal treatment • Tooth extraction • Porcelain veneers
Genel izlenim olarak kendisi ve ekibi çok iyi ve sempatikler.Kesinlikle işini çok iyi yapıyor.Karşısındaki kişiyle empati kurmada çok iyi kesinlikle tavsiye ederim.. Show entire review
Merve Yurtbulan: “:))”
(3.33)
Jan 8, 2021 • Fillings • Root canal treatment • Porcelain veneers • Implant placement • Retainers • Other
.Genel izlenim olarak kendisi ve ekibi çok iyi ve sempatikler.Kesinlikle işini çok iyi yapıyor.Karşısındaki kişiyle empati kurmada çok iyi kesinlikle tavsiye ederim. Show entire review
Hasan Ak: “mükemmel hizmet”
(5)
Jan 2, 2021 • Fillings • Tooth extraction • Implant placement
mükemmel hizmet ve gerçekten uzman doktorlar. Gitmeden önce kararsızdım ama gittikten sonra kesinlikle fikrim değişti, güler yüz ve samimiyet de olunca dişim için artık tek adresim burası artık... Show entire review
Emre İçöz: “Tedavi Kontrol”
(4.78)
Jan 2, 2021 • Check up
Verilen hizmet ve tedavi alanı gerçekten çok kaliteli ve güvenilir bir şekilde kontrol oldum.Gerçekten tavsiye edebileceğim bir doktorumuz. Show entire review
Kucuk Cokonat: “Yalçın Genç ve Çok İyi Hizmetleri”
(5)
Dec 31, 2020 • Check up Тooth cleaning
Kendim dişlerimi kontrol ettirdim.Genel izlenim olarak kendisi ve ekibi çok iyi ve sempatikler.Kesinlikle işini çok iyi yapıyor.Karşısındaki kişiyle empati kurmada çok iyi kesinlikle tavsiye ederim.




Verdikleri hizmetten her türlü yararlanabiliyorsunuz ........................................................................................









....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... Show entire review
Futboll Sahnem: “The good dentist”
(5)
Dec 25, 2020 • Teeth whitening • Implant placement
Uzman ekip ve profesyonel hizmet kalitesi.
Diş sağlığınız hakkında her konuda güvenle başvurabilisiniz. Show entire review
Sefa Burak Kahraman: “Teşekkür ederim”
(4.85)
Dec 23, 2020 • Check up
Fotoğraftada göründüğü gibi Yalçın bey gerçekten çok güler yüzlü kibar ve işini iyi yapan birisi kendisini bu yüzden bu konuda tebrik ediyorum... Show entire review
Ogün Ensar Aslıtürk: “İnanılmaz”
(5)
Dec 6, 2020 Тooth cleaning • Fillings • Teeth whitening
Artık yemek yiyebiliyorum son haftalarda ağrıyan dişlerimden dolayı yemek yiyemez olmuştum teşekkür ederim klinik harika olağanüstü ve profosyonel Show entire review
Ibrahim Ayna: “Letter of Thanks”
(4.55)
Nov 21, 2020 • Check up • Tooth extraction • Teeth whitening • Inlays & onlays • Bone augmentation • Clear aligners • Other
thank you. I was very happy with my treatment. I suggest to everyone that I have called my 7 families. I told all my friends. I'll always come here. Show entire review
Ahmet Erdoğan: “harika”
(5)
Nov 5, 2020 • Fillings
gerçekden harika bir doktor inanılmaz bir şekilde işini profesyonel bir şekilde yapıyor Show entire review
taskinf2: “Excellent”
(3.75)
Nov 4, 2020 • Teeth whitening
I got excellent service for my teeth by Dr. Yalçın. I did request to whiten my teeth and they look very natural teeth now. In addition, assistans were also nice to me and they were well prepared Show entire review
franklino2142: “successful”
(4.62)
Nov 4, 2020 • Check up
I am very pleased, it was a very successful examination. Show entire review
Deleted User: “Diş çekimi”
(5)
Nov 3, 2020 • Tooth extraction
Diş çekimi için gittim başta korkuyordum fakat doktorumuz güven verdi ve çok rahat bir şekilde dişimi çekti ağrı çekmedim çok memnun kaldım çok hijyenik bir ortam vardı başarılar diliyorum iyi günler Show entire review
Emre Arikan: “Diş temizleme ve kontrol”
(4.78)
Oct 31, 2020 • Check up Тooth cleaning
Dişlerimi kontrol etmek için ve dişlerimi temizlemek için gittim ve çok memnun kaldım çok başarılı ve profesyonel bir doktor başarılar dilerim bir daha geleceğim Show entire review
egeaksu2010: “GOOD”
(4.45)
Oct 19, 2020 • Check up Тooth cleaning • Braces
IT WAS GOOD CHECKUP I REALLY SATISFIED WHEN I COME BACK TO HOME BRACES ARE VERY HIGH QUALITY AND THE DENTISTS VERY CHEERFULL SO I LIKE THE SERVICE Show entire review
Furkan Ay: “Güvenilir”
(4.38)
Oct 18, 2020 Тooth cleaning
Doktor Bey'in sakinleştirici ve güven veren bir yapısı vardı.Kendisine teşekkür ediyorum Show entire review
Sadi Orçun Atik: “İYİ”
(4.3)
Oct 7, 2020 • Check up
Hayatımda böyle iyi dişçi görmedim mugo güler yüzlülül cart curt hepsi iyiydi yani cart curt :D Show entire review
Görkem Dalgacı: “Başarılı”
(4.9)
Oct 4, 2020 Тooth cleaning
Fazlasıyla temiz ve başarılı ! Benim için önemli olan şey temizliktir ve bunu fazlasıyla yerine getiriyorlar. Son derece yeni hizmetler mevcut. Ekip olarakta çok iyiler Show entire review
Ali Erdem Taş: “Çok İyi”
(5)
Sep 29, 2020 • Braces
Çok İyi yanı bundan baska bısey soyleyemıyorum kullandıgınız hızmetler efsane Show entire review
Melih Babur: “it was really good”
(4.62)
Sep 23, 2020 • Check up
The doctor and his teammates relieved me with good service and quality treatment options, and I left the office satisfied with a nice treatment. Thank you Show entire review
Emre Çorakpınar: “Yalçın Genç”
(5)
Sep 22, 2020 • Fillings
-There is no service I use right now
-Dr. Yalçın, the dentist who treated me
-The rest of the team are very friendly and successful
-My general impression is that this team and organization are successful and proven.
-The only thing I think matters is my teeth Show entire review

About Dr. Dt. Yalçın Genç

How to find us

Kavaklıdere, Tunalı Hilmi Cd. No:84, 06660 Çankaya/Ankara, Turkey