Reviews for dentist Klinika Dentale ParaDent Prishtine in Pristina, Pristina, Kosovo

Klinika Dentale ParaDent Prishtine

(Dr Ardian Beqa)

Partner Clinic
(0 reviews)
Submit Review Request Invite

About Klinika Dentale ParaDent Prishtine

Top Dentist: November 2019
General Dentistry, Cosmetic Dentistry, Implantology, Orthodontics, Periodontics, Endodontics
Cash, Check, PayPal, Dentacoin
Klinika ParaDent ne koder te diellit mes postes se vogel dhe rruges B trajton me sukses te gjitha problemet e dhembit e shendetit oral, veneer, implante, mbjellje, estetike, zbardhim, largimin e gureve, emax, all on X, kurora, ura, porcelan, zirkon, proteza, sherime dhe drejtimin e dhembeve

Team

How to find us

M52F+PCW, Pristina, Kosovo