Reviews for dentist Dr. Tansel Ayaz in Istanbul, Turkey

Dr. Tansel Ayaz

Dentist
Istanbul, Turkey
Open now (09:00 - 18:00)
+90 5072977409
Reviews for dentist Dr. Tansel Ayaz in Istanbul, Turkey

Dr. Tansel Ayaz

Dentist
Istanbul, Turkey
Open now (09:00 - 18:00)
+90 5072977409
(based on 30 reviews)
Submit Review Request Invite

Overview

Pre-treatment communication
Ambience
Reception
Doctor
Dental assistant
Treatment experience
Treatment quality
Communication quality
Billing experience
Overall impression

Reviews

muratoynuyor0: “tedavi”
(1.3)
May 2, 2021 Тooth cleaning • Dental sealants for children • Tooth extraction
oldukça yetenekli bir doktor benimle ilgilendi ve becerikli sohbetleri var Show entire review
Mehmet Tandoğan: “inceleme”
(4.95)
Apr 16, 2021 • Check up Тooth cleaning • Root canal treatment • Teeth whitening
hastaneniz kullandığı hizmetler gayet başarılı kaliteli hizmetlerdir.
diş hekimim işinin ehli biriydi.
ekibin geri kalanı benimle iyi ilgilendiler.
hasta ortamı temiz hijyeni gayet iyiydi ve kullandığı malzemeler işçiliği çok beğendim Show entire review
remziyalcin.97: “Harika”
(5)
Mar 30, 2021 • Check up Тooth cleaning
İlgi odaklı ve mesleğine önem veren biri başarılarının devamını dilerim. Show entire review
Özgür ELsa Akar: “Çok iyi çok basarili Mesleğinde en iyilerden”
(5)
Mar 24, 2021 • Check up Тooth cleaning • Fillings • Root canal treatment • Tooth extraction • Teeth whitening • Porcelain veneers • Crowns • Implant placement • Braces
Çok iyi çok basarili Mesleğinde en iyilerdenÇok iyi çok basarili Mesleğinde en iyilerden Show entire review
haserzincan2471: “Proffesional Doctor”
(4)
Mar 23, 2021 Тooth cleaning • Root canal treatment • Teeth whitening • Braces
This doctor is good. I like this. Also, thanks to this doctor, I got rid of my dental problems. Thank you. I think this doctor is a good doctor. The pricing is also very affordable, I would recommend. Show entire review
Entrographer Trplus: “Very nice”
(4.47)
Feb 22, 2021 • Check up Тooth cleaning • Fillings • Root canal treatment • Tooth extraction • Teeth whitening • Porcelain veneers • Crowns • Implant placement • Braces
Really recommending. I could not thought good as much as that but I'm really so happy for I found He. Show entire review
Hug Narkoz: “İyi biri”
(4.47)
Feb 21, 2021 • Check up • Root canal treatment
iyi birine benziyor efsane hijyeni var adçşilqwelşğqwlşelşiqwç dqklwd lqwlşqwlş eqlwş qlwşlewlq şleşlqwşlşelşqw qe Show entire review
Gokhan Saraç: “modern klinik”
(5)
Feb 10, 2021 • Root canal treatment • Teeth whitening
hijyen, modern ekipman ve ilgi bakımından oldukça profesyonel bir klinik tavsiye ederim Show entire review
hmertkurtoglu1: “gayet titiz”
(3.35)
Jan 27, 2021 • Check up Тooth cleaning
başarılı bi hekim ekip arkadaşları da aynı şekilde ilgili güzel temiz bi kontrol geçirdim memnun kaldım tavsiye ediyorum Show entire review
Hasan Ak: “amazing”
(5)
Jan 2, 2021 • Check up • Root canal treatment • Tooth extraction • Implant placement
this was an amazing clinic and perfect doctor.gerçekten mükemmel hizmet. Show entire review
Bilal kurşat yılmaz: “çok iyi ve gayet başarılı”
(5)
Dec 29, 2020 • Tooth extraction
Gerçekten Türkiye'de böyle bir doktorun bu alanında bulunmasından son derece mutluluk duydum. Umarım bu dünyada daha çok geliştirir ve daha iyi yerlere gelirsiniz. Boyut notum 5 uzerinde 5 :) Başarı merdivenlerini Bir tırmanmanız dileğiyle Show entire review
SubaşıKomkru Beyza: “Şiddetle tavsiye ediyorum..”
(5)
Dec 26, 2020 • Root canal treatment
Daha önce kök kanal tedavisi hakkında endişelerim vardı ta ki Tansel bey ile tanışana kadar.. :) Samimiyeti ve güler yüzlülüğü sayesinde kendimi çok rahat hissettim ve kendisi çok hijyenik düzenli. işlemim başarıyla gerçekleşti bundan sonra tek adresim herkese şiddetle tavsiye ederim ❤️ Show entire review
Berk Subaşı: “Diş Temizliği & Diş Beyazlatma”
(5)
Dec 26, 2020 Тooth cleaning • Teeth whitening
Diş Temizliği ve beyazlatma için bundan sonra tek adresim, Tansel Bey gerçekten eli hafif canınızı yakmayan, hastasını motive eden, güler yüzlü ve hijyenik bir hekim. Aynı zamanda profesyonel ekipmanları ve bilgisi ile mümkün olan en kısa zamanda gülüşlerinizi tekrar eski haline getirecektir. Artık kahve içmekten korkmuyorum ☺️😬 Show entire review
Ogün Ensar Aslıtürk: “Çok iyi bir doktor”
(5)
Dec 6, 2020 Тooth cleaning • Teeth whitening
harika bir doktor gerçekten diş korkularımı yenmeye başladım tüm aileme ve arkadaşlarıma tavsiye ederim Show entire review
yusufonur2020: “gayet başarılı”
(3.67)
Nov 20, 2020 • Teeth whitening
It is a very successful place, I had fears in the past, now I have overcome my fears and it is very good in terms of hygiene. Show entire review
Mehmetfurkan Karakuş: “beyaz dişler mutlu gülüşler”
(4.65)
Nov 15, 2020 • Teeth whitening
gerçekten kalite avrupa koşullarına uygun hijyenik . gerek personel olusn gerekse asitanı olsun çok nazik.kişi yane hasta ile net bir şekilde irtibata geçen hastaları sonuna kadar dinleyen bir kadrosu var .ben çok memnun oldum bence çok hassas sanız burayı tercih etmenizi tavsiye edebilirim ve ayriyeten DR.tansel AYAZ kendi sağlığınız için gidilecek tek doktor Show entire review
Dilara Yalçın: “diş temizliği”
(4.03)
Oct 31, 2020 Тooth cleaning
Harika tavsiye ederim. Hizmet ve ilgi olağanüstüydü. ellerinizze sağlık. yakın zamanda tekrar uğrayacağım Show entire review
Emre Arikan: “Kontrol amaçlı”
(4.75)
Oct 31, 2020 • Check up Тooth cleaning
Dişlerimi kontrol etmek için ve dişlerimi temizlemek için gittim ve çok memnun kaldım çok başarılı ve profesyonel bir doktor başarılar dilerim Show entire review
Alperen Uysal: “dentist”
(4.35)
Oct 23, 2020 • Check up Тooth cleaning
need more positive energy but anyway ı really like your professionality Show entire review
cemkesgin86: “Güvenilir ve işinin ehli”
(4.97)
Oct 15, 2020 Тooth cleaning
Diş temizleme için gittim sonuçtan çok memnun kaldım. Tecrübeli ve güvenilir bir hekim. Show entire review
Ümur Akturk: “the best”
(4.72)
Oct 14, 2020 Тooth cleaning • Teeth whitening
such a great doctor, he will be my regular dentist for years. He is confident and full of knowledge. i recommend him so badly. Show entire review
Cihan Bsl: “mükemmel”
(4.28)
Oct 12, 2020 • Check up
çok güzel doktor çok iyi hissettirdi
mükkemmel efsane bir eli var Show entire review
Arda Gün: “dentist”
(4.8)
Oct 10, 2020 Тooth cleaning
I was sure I made the best choice thanks The service was extraordinary I am impressed by the medical team competence The treatment met my needs and expectations completely I felt all my needs and desires were taken into account Show entire review
Deleted User: “Diş”
(3.62)
Oct 7, 2020 • Check up Тooth cleaning
Diş beyazlatma ve kontrol için gittim doktorum benimle ilgilendi ekibin geri kalanı da başarılıydı ben çok memnun kaldım Show entire review
Hüseyin Sarıgül: “çok iyi ve gayet başarılı”
(5)
Oct 3, 2020 Тooth cleaning • Teeth whitening
Gerçekten Türkiye'de böyle bir doktorun bu alanında bulunmasından son derece mutluluk duydum. Umarım bu dünyada daha çok geliştirir ve daha iyi yerlere gelirsiniz. Boyut notum 5 uzerinde 5 :) Başarı merdivenlerini Bir Bir tırmanmanız dileğiyle, kalın Sağlıcakla ... Show entire review
Savaş Namlı: “teşekkür”
(4.75)
Oct 3, 2020 • Tooth extraction
ekibiniz oldukça ilgiliydi sizde kibar ve nazik davrandınız emeğinizin karşılığını umarım daha iyi alırsınız iyi çalışmalar dilerim Show entire review
Erkin Canpolat: “It should definitely be visited, I was very pleased. I feel better. My teeth regained their health. He's definitely a good denti”
(4.75)
Sep 30, 2020 Тooth cleaning • Teeth whitening
It should definitely be visited, I was very pleased. I feel better. My teeth regained their health. He's definitely a good dentist. Show entire review
ekuluk3: “Diş Hekimi Deneyimi”
(4.88)
Sep 26, 2020 • Check up Тooth cleaning • Tooth extraction
Gayet başarılı bir hekimdir kendisi yakınlarıma ve çevreme tavsiye etmekten çekinmedim umarım daha da başarı olur ve devam edersiniz. Show entire review
Mehmet Eminoğlu: “Iyi”
(5)
Sep 23, 2020 • Check up
Güzel diş hekimi cok güzeldi hiç acı hissettirmedi çok eğlenceli Show entire review
Safa Karakurt: “daddacc”
(5)
Sep 23, 2020 Тooth cleaning • Tooth extraction
gerçekten işini bilen bir hekim diş çekiminde ve diğer uygulamada son derece profesyonel Show entire review

About Dr. Tansel Ayaz

General Dentistry, Cosmetic Dentistry, Endodontics

How to find us

, Turkey